Întâlnire fotografică Vlad Eftenie – Despre intimitate și emoție în spațiul public

Poster Vlad Eftenie (mai 2013)

Fotoclubul 50mm și Departamentul de Jurnalism ale FSPAC vă invită la întâlnirea fotografică cu Vlad Eftenie, care va vorbi Despre intimitate și emoție în spațiul public,  vineri, 17 mai, începând cu ora 12:00, în sala II/4 a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.
În cadrul întâlnirii, fotograful Vlad Eftenie va susține o prelegere despre fotografia în spațiul public, axându-se atât pe noțiuni de compoziție, timp și lumină, cât și pe subiect, relația cu acesta și transmiterea emoției prin intermediul fotografiei.
Fotograf pasionat, Vlad Eftenie este arhitect, doctor în urbanism și lector la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, unde predă cursul „Fotografia, instrument de studiu și cunoaștere în arhitectură”. Colaborator al diverselor publicații de fotografie din țară, Vlad Eftenie a lansat, anul acesta, volumul Fotografia: instrument metodic de cunoaștere și investigare în planul imaginii urbane, mijloc de operare în procesul de concepție-proiectare.